(0)

Sekretsspolicy

Information om vilka personuppgifter vi samlar in

Vi strävar efter att behandla alla personuppgifter med respekt och hänsyn. I syfte att förbättra funktionaliteten och användarupplevelsen samlar vi in information om de som besöker vår webbplats. Denna information använder vi för att optimera innehållet på vår webbplats, titta på användningsmönster och anpassa riktad reklam. För att göra detta använder vi cookies. Mer information om hur vi använder personuppgifterna hittar du nedan.

Cookies

Høie använder sig av cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi kan placera cookies i din webbläsare.

Cookies är en internetteknik som är standard och som de allra flesta webbplatser använder. En cookie placeras i din webbläsares interna minne, vilket ger oss möjlighet att bättre förstå hur du använder webbplatsen. På lång sikt använder vi denna kunskap för att erbjuda dig en bättre upplevelse nästa gång du besöker webbplatsen. Vi använder också cookies för att rikta annonser som vi tror kan vara relevanta för dig i andra marknadsföringskanaler – såsom sociala medier, Google etc. Mer information om olika källor vi använder kommer nedan.

De flesta nyare webbläsare, som Opera, Chrome, Firefox, Safari, etc, har som standardinställning att automatiskt acceptera cookies. Om du inte vill ha det så måste du själv ändra inställningarna i din webbläsare. Notera att ändrade inställningar kan göra att många webbplatser inte fungerar optimalt.

Webbplatsägare och kontaktuppgifter

Ägare: Mascot Høie AS. Webbplatsen har utvecklats av Increo Interactive Creations AS.

Mascot Høie AS, Tverrveien 29. 7031 Brekstad.

På vår webbplats använder vi följande cookies för angivna syften

Källa: Google Analytics

Syfte: Samlar in information om hur besökarna handlar på och använder webbplatsen. Vi använder den här informationen för att skapa rapporter som används för att förbättra webbplatsen. Cookies anonymiserar all information. Det innebär att informationen bara säger något om besökarna på webbplatsen, var dessa kommer från, vilka sidor som besöks, tid som tillbringas på sidan, hur många som handlar och vad de handlar. F.r.o.m. den 25 maj 2018 är det möjligt att ta bort data relaterade till din(a) IP-adress(er) i samband med Google Analytics, så att dessa inte kan användas för vissa statistiska syften. Informationen lagras i Google Analytics i 38 månader efter det senaste besöket.

Källa: Facebook

Syfte: Samlar besöksinformation för att anpassa digital marknadsföring för att förbättra din shoppingupplevelse. Du kan ändra dina sekretessinställningar på Facebook för att anpassa vem du vill se annonser från.

Källa: Google AdWords / Google Display / Google Shopping / Double-Click

Syfte: Samlar besöksinformation via Googles nätverk för att anpassa den digitala marknadsföringen. Du kan själv ändra dina sekretessinställningar i Google för att anpassa vilken information du delar. Observera att tjänster och webbplatser kan ha svårt att fungera korrekt om du inte accepterar cookies.

Källa: Sleeknote

Syfte: Registrering av e-post. Kommer ihåg om du registrerar dig för nyhetsbrevet via hoie.no. Data tas automatiskt bort från Sleeknote efter tre månader.

Källa: Adform

Syfte: Kan se besökarnas kundresa på hoie.no för att kunna återanvända denna information i marknadsföringssyfte. Inga personuppgifter lagras och du som användare kan ta bort cookies från din webbläsare när som helst och därmed inte nås av de sidor du besöker online.

Källa: Hoie.no

Syfte: Att kunna autentisera och identifiera unika användarsessioner på din webbplats/server.

Källa: Klarna.com

Syfte: Att kunna genomföra och erbjuda en smidig shoppingupplevelse. Läs mer på Klarna här.

 

Marknadsföring

Vi har placerat cookies från bland annat Facebook och Google på vår webbplats och använder dessa för att anpassa digitala annonser. Detta kan innebära att du ser specifika erbjudanden som är riktade till dig efter att ha besökt vår hemsida baserat på aggregerade data från din besöksstatistik. Du kan även ändra dina dataskyddsinställningar som nämnts ovan, och kontrollera vem du vill se annonser från.


Wepplatsstatistik

För att kunna optimera och vidareutveckla vår hemsida samlar vi in nödvändig information om ditt besök på hoie.no. Detta inkluderar bland annat information om vilken webbläsare du använder, samt operativsystem, skärmstorlek, enhet, längden på ditt besök och din IP-adress.  Denna information lagras hos tredje parter som Google Analytics, och sparas för att optimera webbplatsen för en bättre shoppingupplevelse. F.r.o.m. Den 25 maj 2018 är det möjligt att radera information relaterad till din IP-adress, så att den inte påverkar statistiken.

Nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar ditt namn och din e-postadress. Dessa kommer att användas när vi skickar ut information om våra produkter. Vi använder lösningar från tredje part, Campaign Monitor, för att hantera e-postutskick. Detta innebär att den information som skickas ut, inklusive din e-postadress, kan lagras hos tredje part så länge de behåller loggar för utskick. Høie är skyldig att inte dela din information med andra parter och att endast använda den för de syften som nämns i detta dokument. Informationen lagras hos oss tills du ev. väljer bort nyhetsbrevet. Om du vill att informationen ska raderas från tredje parts databaser, vänligen kontakta oss.

E-postkommunikation

När du kontaktar oss via e-post sparar vi din e-post för framtida förfrågningar. Denna information kommer att lagras så länge det är relevant för oss att ha den för att kunna ge bättre kundservice. Vi strävar efter att inte lagra dina uppgifter längre än nödvändigt och tar bort onödig information var tredje månad. Informationen hanteras endast internt av Høie och delas inte med någon tredje part. Du har rätt till insyn i och radering av dessa uppgifter.

Online shopping

I samband med köp i webbutiken måste vi samla in information såsom namn, adress, mobilnummer och e-post. Detta för att kunna bearbeta, skicka och eventuellt få en retur av din beställning. Vi använder endast denna information för att hantera din kundrelation. Vi förvarar den information du lämnar till oss så länge som vår kundrelation pågår. Du har rätt att få tillgång till, korrigera och radera data som vi har sparat om dig. Efter att ha avslutat kundrelationen kommer vi också att behålla data så länge som det är nödvändigt. Information som rör beställningar sparas enligt bokföringslagen.

Information kan delas med andra lösningar från tredje part, till exempel för teknisk support. Samarbetspartner har alla ingått ett personuppgiftsbiträdesavtal och följer dataskyddslagarna.

Betalningslösningen är kopplad till en lösning från tredje part, Klarna. Vi lagrar inte information om ditt kortnummer och personnummer hos oss. Se vår information om Klarna och sekretess här.

Personuppgiftsansvarig

Vd:n för MASCOT Høie AS ansvarar alltid för behandlingen av de personuppgifter som samlas in (personuppgiftsansvarig). Vd:n ansvarar för att utföra interna kontroller med avseende på behandling av personuppgifter samt för att eventuella avvikelser från aktuella riktlinjer och lagar som rapporteras rättas till. MASCOT Høie AS samarbetar med Increo som har rollen som personuppgiftsbiträde och behandlar personuppgifter på uppdrag av Høie. Tillsammans med Increo strävar Høie hela tiden efter att följa gällande regler och lagar för personuppgiftsskydd. 

Personuppgiftsansvarig
Mascot Höie AS
Tverrveien 29
7030 Brekstad
Tfn: +47 725 133 60
E-post: kundeservice@hoie.no
Org.nr: NO 976 031 636 MVA

Personuppgiftsbiträde
Webbplatsen har utvecklats och drivs av
Increo Interactive Creations AS
Innherredsveien 7A
7014 Trondheim
Tfn: +47 466 24 000
E-post: increo@increo.no
Org.nr: NO 982 057 892 MVA